Om Purre

neutralVem är jag nu då? Jag har varit lite av en groupie till Hannah Lemoine som på senare tid skapade sin egen blogg. Jag skriver om saker som gör mig glad, saker som gör mig ledsen och saker som gör mig arg. allt möjligt liksom. Jag gillar kultur, genusfrågor, gulliga saker och rollspel. Jag representeras här av ett mänskligt lodjur, så ser jag inte ut i verkligen, denna representation är baserad på en karaktär jag spelar i ett rollspel. Karaktäten är helt otroligt cool och underbar att spela. Jag anställde konstnärer för att rita bilder från scener i spelet, en av dem använde jag som avatar på Hannah’s blogg och efter ett tag så blev den liksom..jag. Nu känner jag mig hemma som denna lodjursperson så när jag skaffade ig en blogg… Ta-daa! Här är jag liksom! Nu är min bloggpersonlighet inte lika med rollspelskaraktären i sig.. Det är liksom.. Jag i den karaktärens form kan vi säga. Vill ni se lite bilder på karaktären i rollspelets kontext har jag lagt upp några i det här inlägget.

Som ni säkert märkt använder jag mig av illustrationer för att demonstrera mitt humör. Dessa bilder har inte jag ritat utan en underbar konstnär som heter Angela. Vill ni beställa bilder av henne kan ni ta och kontakta mig så får jag ihop er.

Så.. det är vad jag tycker om mig själv? Vad tycker/tror ni? Kommentera! snälla? Sånt är kul att veta för mig ;).

Posted in

Purris

4 Comments

 1. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 9 January, 2013 at 15:19

  Eftersom du är på god fot med Hannah Lemoine som typ är ascool, så måste du också va ascool. Lite så tänkte jag 😉

  • Purre on 9 January, 2013 at 15:26

   Visst är jag ascool! Jag har ju delat lägenhet med Hannah, coolheten kan liksom smitta av sig då. XD

 2. Feministnörden on 19 February, 2013 at 19:29

  Jag vet inte om det här är intressant över huvudtaget, men jag var övertygad om att du var man pga av din lilla avatar i kommentarerna hos Hannah (dvs lokatten) eftersom jag såg en sexig musklig manlig lokatt som tittade lite sammanbitet över höger (muskulösa) axel. Dina kommentarer passade således in i min bild av dig som man. Men sen när jag hittade din (fina och trevliga) blogg insåg jag att lokatten var en kvinna och att den muskulösa arm jag sett i avataren i själva verket var två bröst?! Jag tvingades omvärdera min bild av Purre som man vilket var lite jobbigt men ja ja.

  Aaanyway över till något som kanske faktiskt spelar roll då 😛 Jag uppfattar dig som en varm och vänlig människa med humor och integritet. Men framförallt kanske så tror jag att du är empatiskt och mjuk (och jag menar det på det allra mest positiva sätt) utan att förlora en edge som gör dig till en mycket god skribent och bloggare.

  Därmed sällar jag mig till fanclubens ödmjuka skara och lovar att bli bättre på att kommentera i framtiden.

  • Purre on 22 February, 2013 at 17:09

   Hejhej! Kul att veta! Jag gillar att folk inte riktigt vet vilket kön jag har, om det är lite luddigt (haha) så kanske folk läser mina inlägg utan könsrollsfiltret igång på full kraft.. liksom.. om du förstår vad jag menar. Men det låter ju helkul att du upplevde brösten som en muskulös arm XD

   Tack för dina fina ord, det ska bli jättekul att ha dig som läsare och kommenterare!
   KRAM

Leave a Comment