Jag skriver viktiga saker. Det är sant!

Det heter inte Bokio

skeptiskJag var i Bokia häromdagen, och se så hjälpsamma de har varit! De har varit väldigt tydliga med att markera vilken del av butiken som tjejer ska gå till! Det syns ju kart och tydligt se bara på allt rosa och alla modell/prinsessa-märken!

Verkligen jättesnällt av dem att se till att påminna alla stackars små flickor om att de är fickor, annars kanske de hade blivit förvirrade och skaffat sig personligheter! Hemska tanke! Mycket effektiv flickhörna, Bokia, jag kände att håret försökte fläta sig i två flätor och jag fick en näst intill oemotståndlig lust att hoppa hage bara genom att gå nära! Blondinbella skulle bli stolt över er!

Kram!

paaaankbooks

12 svar till Det heter inte Bokio

 1. Man kanske kan undra hur det kommer sig att det bara tycks gå att göra leksaker i färgerna rosa och blått nuförtiden. Är de andra färgerna slut hos tryckeriet?

  • Fast är ”pojksaker” begränsade till blå? Som jag har förstått det så får pojkars leksaker få ha vilka färger som helst, bara de inte liknar rosa på något sätt, ibland kan även lila vara tveksamt. Eller vad har du upplevt?
   Kram

 2. När jag var liten lekte jag med mjukisdjur och hästar. Småtjejer idag har modetidningar och anorektiska dockor… :’-(

  • Jag köper My Little Ponies till mina systerdöttrar..
   Fast det känns fel att ge bort dem, jag vill ha kvar dem själv.

   Jag har behållit en Flutterhsy i alla fall ^^

   Kram

 3. Jag hade massor av de förut, vet inte vart de är nu. Om de är bortslängda blir jag ledsen :’-(
  Ska kanske göra som du och köpa nån, kan säga att jag samlar på dem eller nåt, är väl inte för knäppt?

 4. Har du sett de där littlest petshop-leksakerna? Som my little ponys fast husdjur istället för ponnysar, jag vill köpa hamstrarna och marsvinen.

  • Jaja, de är ju också jättesöta och kramgoa, men Ponnisarna har ju också helt underbara personligheter och starka attityder! 😀

Vad har du på hjärtat?

CommentLuv badge