Jag skriver viktiga saker. Det är sant!

Mirakel!

giggleOhmigosh, ohmihosh, ohmigosh! Gissa vad jag just har upptäckt? Ni kommer inte tro era ögon! Magi finns att köpa i affären nu! Jag var nyss och handlade och såg riktig trolldryck och den såldes billigt! Nu äntligen är skönhetsidealen tillgängliga för oss vanligt folk utan massor av krångel och lidande! Åh lyckliga dag! Vackra burkar i lila och rosa står uppstaplade och lyser med fantastiskt färgsinne och extraordinära löften, nåja det är inte så mycket information på dem, men namnet och bilderna talar väl tillräckligt tydlig klartext?

topmodel1Topmodel! Inte bara modell, utan Topmodel, precis som TV-gudarna! Allt vi behöver är att dricka denna trolldryck så förvandlas vi till vårt samhälles högsta livsform, vem har sagt att skönhetsidealen skulle vara skadliga, om vi nu kan uppnå dem med magi! Det här är verkligen goda nyheter! Det är kanske lite märkligt att en sådan här upptäckt inte uppmärksammats mer i media, jag menar vilken grej för vetenskapen! Nu kommer säkert folk protestera om att inte spela gud med kropparna gud gav oss och bla bla bla, men vem orkar bry sig om sånt?

Nu när jag är hemma kan jag knappast vänta metopmodel2d att prova den, se bara på bilden på burken hur snygg jag kommer att bli! Jag antar att kläderna inte ingår, men hey – någon form av marknadsföring måste de ju få ha, hur ska de annars kunna sälja riktig magi? Jag borde kanske ha varit mer förutseende och fixa med något närmare den klädstorleken men hallå, hur koncentrerad skulle du ha varit om du nyss upptäckt magisk transformeringsjuice i en mataffär? Jag får improvisera helt enkelt, det ska nog gå bra.

Jag lovar att jag kommer inte bli stöddig eller överlägsen när jag är så mycket mer än er vanliga, och jag antar att skriftspråket inte kommer att förändras med kroppen så ni kommer ju fortfarande kunna känna igen mig, eller hur?

Nå, nog med ord! Dags att omfamna mitt nya öde och låta denna magiska brygd omforma mig!

shy

Det fungerade inte.

Den var inte ens god.

Kram

7 svar till Mirakel!

  1. Allt som hände var att du fick mig att titta på lite mer top model, jag är ju lite besatt av serien och har sett den amerikanska, brittiska, australiensiska, nya zeeländska och kanadensiska förutom den svenska. (ska jag ändå erkänna synder så kan jag säga att jag har liknande besatthet av biggest loser). Så den fick mig att avslöja mina guilty pleasures är du nöjd nu? va va va?

Vad har du på hjärtat?

CommentLuv badge