Mirakel!

giggleOhmigosh, ohmihosh, ohmigosh! Gissa vad jag just har upptäckt? Ni kommer inte tro era ögon! Magi finns att köpa i affären nu! Jag var nyss och handlade och såg riktig trolldryck och den såldes billigt! Nu äntligen är skönhetsidealen tillgängliga för oss vanligt folk utan massor av krångel och lidande! Åh lyckliga dag! Vackra burkar i lila och rosa står uppstaplade och lyser med fantastiskt färgsinne och extraordinära löften, nåja det är inte så mycket information på dem, men namnet och bilderna talar väl tillräckligt tydlig klartext?

topmodel1Topmodel! Inte bara modell, utan Topmodel, precis som TV-gudarna! Allt vi behöver är att dricka denna trolldryck så förvandlas vi till vårt samhälles högsta livsform, vem har sagt att skönhetsidealen skulle vara skadliga, om vi nu kan uppnå dem med magi! Det här är verkligen goda nyheter! Det är kanske lite märkligt att en sådan här upptäckt inte uppmärksammats mer i media, jag menar vilken grej för vetenskapen! Nu kommer säkert folk protestera om att inte spela gud med kropparna gud gav oss och bla bla bla, men vem orkar bry sig om sånt?

Nu när jag är hemma kan jag knappast vänta metopmodel2d att prova den, se bara på bilden på burken hur snygg jag kommer att bli! Jag antar att kläderna inte ingår, men hey – någon form av marknadsföring måste de ju få ha, hur ska de annars kunna sälja riktig magi? Jag borde kanske ha varit mer förutseende och fixa med något närmare den klädstorleken men hallå, hur koncentrerad skulle du ha varit om du nyss upptäckt magisk transformeringsjuice i en mataffär? Jag får improvisera helt enkelt, det ska nog gå bra.

Jag lovar att jag kommer inte bli stöddig eller överlägsen när jag är så mycket mer än er vanliga, och jag antar att skriftspråket inte kommer att förändras med kroppen så ni kommer ju fortfarande kunna känna igen mig, eller hur?

Nå, nog med ord! Dags att omfamna mitt nya öde och låta denna magiska brygd omforma mig!

shy

Det fungerade inte.

Den var inte ens god.

Kram

Purris

7 Comments

 1. Åsans värld on 6 March, 2013 at 23:01

  Allt som hände var att du fick mig att titta på lite mer top model, jag är ju lite besatt av serien och har sett den amerikanska, brittiska, australiensiska, nya zeeländska och kanadensiska förutom den svenska. (ska jag ändå erkänna synder så kan jag säga att jag har liknande besatthet av biggest loser). Så den fick mig att avslöja mina guilty pleasures är du nöjd nu? va va va?

  • Purre on 6 March, 2013 at 23:07

   Nje.. nöjd är jag väl inte.. inte när jag väntade mig en magisk skönhetsförvandling!
   Eller jo, lite nöjdare blir jag, guilty pleasures är det kul att höra om! Har du några fler?
   Kram!

   • Åsans värld on 6 March, 2013 at 23:10

    säkert men berättar jag alla kommer ju min elitistiska aura fallna och det vill vi väl inte? 😉 (eller åsa ska upp om knappt fem timmar och har inte tid att tänka på sånt nu heller).

    • Purre on 6 March, 2013 at 23:12

     I min bok blir du mer och mer elitisk ju mer du kan avslöja utan att skämmas. Var stolt över allt med dih själv! Det är du värd!

     • Åsans värld on 6 March, 2013 at 23:15

      ska fundera på saken när jag inte ska med tunnelbanan 5.25 och klockan är 00.14 🙂
      (jag skulle ju lära mig sova tillräckligt)

Leave a Comment

CommentLuv badge