Mobbade mobbare

skeptiskDet är synd om folk faktiskt. Det finns gott om kategorier av folk som inte tolereras av sin omvärld för en eller annan sak. Vissa är det dock svårt att tycka synd om.

Bryan Fisher från the American Family Association förklarar är hur stora delar av samhället har delegerat folk som förtrycker homosexuella människor till andra klassens medborgare som bör hållas utanför artiga diskussioner.

MEN STACKARS ER! Verkligen!

hmpfKanske fyller mobbare en funktion i samhället, evolutionen har kanske givit oss en viss sannolikhet att visa intolerans mot folk som faktiskt skadar vårt samhälle på riktigt men det är jävligt tråkigt att den funktionen ska blöda över och vändas mot folk som inte på något sätt skadar någon eller något alls. Det vill säga, inte någon av de jag nämnde tidigare.

Det är skitsvårt att tycka synd om en grupp dumjävlar som känner sig mobbade över att de mobbat folk. Ni kan faktiskt inte gå runt och bekämpa homsexuella människors rättigheter och sedan beklaga att ni kallas intoleranta!

ilskaNI mobbar homosexuella och resten av världen har nu visat att vi tycker det ni gör är fel och, om ni tänker efter en liten jävla stund så fattar ni varför ni gör fel. Ni skadar samhället. Ni kämpar emot mänskliga rättigheter och blir sedan överraskade och sårade över att många tycker ni är elaka idioter.
Dumjävlar!

Videolänk.

Kram!

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge