Nuärejuligen!

 

giggle

Nu är det snart julafton! Jag börjar faktiskt få ett nytt sinne för jul… När jag var liten var det ju världens bästa grej att se fram emot vilka presenter tomten skulle komma med! Fjärilar i magen och komprimerad energi som ligger och bubblar, redo att komma ut i explosiva glädjetjut! Sedan blev julen lite jobbig.. Nu var det min tur att köpa julklappar. Till släkten, föräldrarna, syskonen och syster-döttrarna… Plånboken mår inte bra i December… Och hela tiden var jag orolig att mina presenter inte skulle duga.

Men nu har något hänt. Jag börjar känna samma barnsliga bubbliga, instängda energi som bara väntar på att få explodera i lycka, dock inte på samma sätt som förr.. Jag vet nu att mina julklappar är bra. Jag har bra information om vad familjen ville ha och vad de behöver, med en gnutta kreativitet och lite gammalmodig kapitalism har jag fixat ihop ett helt gäng inslagna vinnarpaket! Min sprängfärdiga förväntan handlar numera om att få se folk när de öppnar julklapparna! Hihihi! Det ska bli så roooligt!

Jag önskar eder alla en fröjde för jul, och jag hoppas ni har samma glädje av den som jag! Hur känns det för er alla? Bra saker på gång? Har ni juleglädjen under kontroll? Jag vill se kommentarer nu, låt oss diskutera det här och dela med oss av våra upplevelser vad det gäller den kommande högtiden!

 

God jul!

Purris

6 Comments

 1. Åsans värld on 20 December, 2012 at 14:34

  I min barndom har jag minnen av att gilla jul, under en del av mina tonår var det en lite tjurigare attityd och nu gillar jag det igen även om jag inte alltid är ledig då. Förra året var jag riktigt fattig runt ju men lyckades få ihop julklappar genom att göra egen marmelad, senap etc. och hitta böcker till riktigt budgetpris (för er som bor i Sthlm så kan jag tipsa om att spårvägsnostalgiska förlaget står på centralens julmarknad och säljer skönlitteratur till vrakpris).

  • Purre on 20 December, 2012 at 15:03

   Göra saker! Det är ju finemang! Jag är ganska ok på fotoredigering och bilder.. Dock inte ritande av dem, sånt behöver jag hjälp med.. Att fixa ihop en fin bild, relevant för någon, och trycka ut i en fotoaffär och ge bort inramad kan vara riktigt mysigt!

 2. Hannah - Everyone is entitled to my opinion on 20 December, 2012 at 23:31

  Jag håller med dig, Purre! De bästa presenterna är de man gjort själv, och inte på det där viset när man var liten och liksom haffsade ihop en teckning eller nånting i lera som folk måste bli glada över, utan något som man finurlat ut och själv är stolt över att man gjort!

  DET är verkligen bästa saken med jul nu för tiden!

  • Hannah - Everyone is entitled to my opinion on 20 December, 2012 at 23:31

   P.S. Älskar bilden. D.S.

   • Purre on 20 December, 2012 at 23:43

    I know, right!? Och det finns mer! 😀

  • Purre on 20 December, 2012 at 23:44

   Eller hur! Det ska vara så passande och relevant så de nästan får en chock av omtanke-överdos!

Leave a Comment

CommentLuv badge