Jag skriver viktiga saker. Det är sant!

Bloggens nya kläder!

rosie2Se här vad en Purre kan!

Jag har gett min blogg en ny fin makeover! ( okej, den här introbilden kanske inte passar in helt jättebra här men jag har haft den ett tag och suktat efter att få använda den 😛 ) Jag är riktigt nöjd än så länge trots att den inte är heeeelt 100% än. Jag tycker dock att den är färdig nog att visas upp så jag kan få lite feedback och annat mysigt från er, mina underbara läsare! Jag kommer justera saker här och där allteftersom bara så att ni vet.

Nu ska bloggen även fungera mycket bättre än den gjort förut på mobiler och andra saker med små skärmar, ni kommer alltså kunna ha med er en Purre vart ni än går! Hur underbart är inte det?

Finns det någon där ute som vet hur en kan ändra om hur citat (blockquote) visas upp i ett Headwaytema i WordPress så får ni jättegärna kommentera och förklara det för mig. Extra kramar utlovas!

Seså, kommentera nu och berätta vad ni tycker!

Kram!

17 svar till Bloggens nya kläder!

 1. Men men var är senaste kommentarerna? ; _ ;

  Annars gillar jag den rena stilen.

  PS. Tog mig en stund att hitta skicka! 🙂 knappen 🙁

  • Tacktack!
   *kram*

   Har ingen sidospalt nu… Så jag lade senaste kommentarer under Arkiv, bara för dig 😉
   Gjort skickaknappen lite mer färgglad också 🙂

 2. För övrigt är dina ögon runda eller elliptiska? De ser runda ut men om pupillen är utvidgad så blir ju även elliptiska runda.

   • Jag mår alldeles utmärkt tackar som frågar 🙂

    Alltså ditt lo alter egot. Det var bara en fråga som slog mig.

    • Umm.. runda tror jag.. är inte helt säker om jag ska vara ärlig.
     Tack att du stirrar i mina ögon dock, lite smickrande 😉

     • Ääääh, jaa. Det låter kanske lite konstigt. 🙁

      Grejen är att jag har börjat rita igen och fick lust att rita dig (hädanefter när jag skriver dig menar jag ditt digitala jag alltså lo-furry). Jag har en del idéer men ville veta mer hur du ser ut så jag tittade på bilderna på bloggen men fick inte en helt klar bild.

      Det är ännu bara i idé stadiet och jag inte häller fått ditt godkännande.

      Så får jag rita dig? Snälla? 🙂

      • Omg yes! Klart du har mitt tillstånd! Blir ju jätteglad nu! KRAM! Vad det gäller ögon i så fall beror ju helt på vilken stil du ritar med. Konstnärlig frihet, det som gör mig snyggast XD Det har ju ritats flet bilder av min lo-persona än vad jag visat här. Jag ska nog ta och göra ett inlägg ikväll där jag visar upp dem med lite beskrivningar! Bara för dig! Kram igen!

       • Tack. 🙂 Bara så att du vet. Jag tar tid på mig. Och ritar bara när jag har lust. Det händer att jag tappar lusten innan jag är klar. Bara så att du inte blir besviken om jag inte blir färdig.

        Jag jobbar just nu på en kampsportare (Asari?), men när jag är klar med den kommer jag nog börja med en Purrebild

Vad har du på hjärtat?

CommentLuv badge