Äckliga “hjältegubbar”

sulkySåg en bild på Facebook. Två kvinnor i raffset med ryggen mot fotografen visades upp i en bild som klart och tydligt fokuserat på deras rumpor. Bildens titel var “Bum of the day” och den kom med en fråga; “Left or right?“. Vad som följde var tusentals kommentarer, vissa sa höger andra sa vänster, några sa “Jag tar båda LOL” en annan sa “Jag tar den som först sätter sig på mitt ansikte”. Folk gillade varandras kommentarer och det verkade vara glad stämning i tråden. En kommentar uppskattades dock inte lika mycket. “Den som jag våldtar först.”

Två män hade kommenterat på den kommentaren; den ena sa “Sådana där kommentarer behöver vi inte!” den andre sa “Din sjuka jävel!“. Sedan att våldtäktskommentaren hade två likes är ju en annan femma.

Nu mår dessa gubbar jättebra, de kan fortsätta säga att vi lever i en jämställd värld, när en sjuk våldtäktsförespråkare dök upp sa ju faktiskt två av tusentals män ifrån. De är ju praktiskt taget hjältar nu. Ingen reflekterar över att de allihopa sitter och jublar över att kvinnans kropp är till för deras njutning, och det viktigaste med dessa två kvinnor är vilken rumpa männen helst väljer.

Nu är jag purken.

Sur kram.

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge