Glatt Junisex

summeryumm2Hej allihopa och… grattis på sjätte-juni-dagen! Jag skrev ju ett inlägg förra året om Sveriges nationaldag och mina tankar om dagen har inte förändrats mycket sedan dess, så om ni missade det kan nu ju läsa det här.

Jag har faktiskt kommit på lite nya tankar och idéer angående denna dag (och alla andra dagar också egentligen) men ämnet är lite för stort för att slänga upp på så kort varsel så det får bli nästa inlägg. Kom tillbaka senare för ett längre och mer politiskt inlägg.

Jag ska få lite jobb gjort och sedan ska jag ut och deltaga i ett antirasistiskt event.

Nu kanske ni vill veta vad det är för sorts event och vad jag kommer att göra men jag har inte tid att skriva i mer detalj just nu, jag kan avslöja att mjukglass kommer att ha en viss inblandning. I alla fall för min del.

Kram!

Posted in

Purris

2 Comments

  1. Gaminghamster on 7 June, 2014 at 14:00

    Mjukglass kommer alltså vara inblandad på något vänster… den vanligaste smaken är vanilj och den är vit, något som helt klart får en att tänka på “vit makt”-rörelsen som är ganska obehaglig. Något annat som är obehagligt är alkoholister på tunnelbanan som man tycker borde lära sig dricka med måtta. För att baka behöver man måtta upp ingredienser så man inte använder någon del i överflöd och överflödig är precis vad den här kommentaren är, vilket leder mig till att tro att ditt event kommer fokusera på fria dialoger mellan folk.

    Hur nära är jag?

    • Purre on 7 June, 2014 at 16:58

      Kommer att? Det var igår faktiskt. 😛

Leave a Comment

CommentLuv badge