Grattis Hannah!

giggleNu har jag snart bloggat i ett helt år och jag tycker faktiskt jag har fått fram en hel del smarta texter trots att jag är lite av en fånig person. Jag tycker dessutom att jag har lyckats få in en del glada inlägg trots att så mycket hemska saker händer i ämnet jag ofta bloggar om. Inget av det här hade dock hänt om det inte var för Hannah, det tog flera år av att vara teknisk assistent på hennes blogg innan jag vågade blogga ordentligt själv och efter äventyr med henne känner jag mig nu som en riktigt bloggare, och jag har heeeelt egna underbara läsare! Inte lika många som Hannah har men minst lika underbara.

Nu fyller alltså Hannah år och vill gratta hennes födelsedag och familjelycka med en bild. Världen hade varit en mycket sämre plats utan dig Hannah, och jag tror många bra saker hos mig hade förblivit förträngda. Din vänskap är bland det mest värdefulla som finns! Grattis Hannah och hela din familj! Här får du en digital tårta!

hannahhurrahhurrah

ni manifesteras som karaktärer ni spelat.. utom Alve… jag vet inte vad för karaktärer han spelar. Än…. )

JÄTTEBAUTAKRAM!

Purris

3 Comments

 1. Hannah - Everyone is entitled to my opinion on 24 September, 2013 at 08:21

  MEN GUD PETER fan vad fint. Jag blir ju helt tårögd. Vilken underbar bild. <3 <3 <3 TACK min fina vän!

  • Purre on 24 September, 2013 at 10:49

   <3<3<3
   KRAM!
   Ha en jättebäst dag!

 2. […] Och sist men absolut inte minst; ett grattisinlägg från Purre… inklusive en jättefin bild föreställandes oss! TACK […]

Leave a Comment

CommentLuv badge