Här är 2014

chriimmmevector2inbwshineJag avslutade 2013 med en mycket trevlig nyårsfest med familj och vänner som följde födelsedagsfirande och två Laserdome-matcher i rad. Idag tog jag en promenad som fick bli kort på grund av att mina stackars lår slitits i bitar av pang-pang-leken. Jag ångrar ingenting, pang-pang var roligare än jag egentligen vill erkänna men oj vad det känns efteråt. Det här inlägget får bli kort för ett varmbad tappas just nu upp i min ära, jag hoppas på att låren ska förlåta mig efter ett långt avslappnande bad. Nej,  min kära spelledare, Chri’imm har inget att säga till om i denna fråga, jag vet att du tänkte skämta om det.

Jag vill bara säga att 2014 kommer att bli underbart! Många fina saker hände precis mot slutet av 2013 och den trenden ska få fortsätta! Jag lovar mer bloggande och fina saker, ni ska få höra om vad tids nog. Just nu är det dags för plums!ler

Om ni har några meddelanden till mina lår om att låta mig få gå normalt igen, skriv det bland kommentarerna!

KRAM!

 

shyEdit: Det blev ett kortare bad än tänkt.. strax efter att jag plumsat i så fick jag nys om att nån dummat sig med min blogg.. Fick gå upp och fixa till det. Om du försökte gå hit under den tiden så kom du till någon ful reklamsida istället för hit. Förlåt.

Men jag tänker inte bli bitter! Året ska bli bäst i alla fall! Kram igen!

Posted in , ,

Purris

3 Comments

 1. Tailz Silvermoon on 2 January, 2014 at 01:00

  Det var helt klart ett bättre nyårsfirande än de senaste nyåren. Synd bara på den detaljen som jag berättade för dig om. Den förstörde ganska mycket av kvällen för mig. Självklart inte ditt fel och jag är glad att jag blev bjuden. Pang-panget känns fortfarande i mina lår med. =) Dessutom var vi och tittade till Frog boy tidigare idag och inledde året med ett 7654MU fält som två pers redan uppmärksammat och grattat till. Får se hur länge det håller.

  Så.. Chri’imm hackade din blog för att få dig ur badet? ;P (ett skämt beställt och levererat^^)

  • Purre on 6 January, 2014 at 03:28

   Hah! Att Chri’imm som knappt kan läsa lyckades hacka min blogg, det är ju inte illa! 😛

 2. Tajin on 6 January, 2014 at 11:20

  Använd maskinen mor & far fick!! Den hjälpte när jag fick vansinnigt ont av bristningar i mina vader efter överansträngning!

Leave a Comment

CommentLuv badge