I afton inställt…

Jag ska väl inte klaga. Många har det mycket värre än mig i dessa underliga tider. Jag ska inte skriva om viruset här, det har du sannolikt fått läsa tillräckligt om. Jag lovade att lansera något stort, det gäller både här på bloggen och i resten av livet. Många delar av de planerna har saktat ner och med risk av att låta självisk tär det ganska mycket på mig att se något som äntligen fått upp hastigheten efter så många års väntan återigen tappa fart. Men jag, precis som alla andra måste försöka plocka upp delarna och fortsätta. Jag kan faktiskt lansera ny design här som jag lovat. Vad tycker ni? Ni som fortfarande läser här menar jag… om någon gör det. Jag försökte göra det enkelt utan massa krusiduller och annat.

Några som skulle kunna ramla in här är ännu inte medvetna om vad jag tänker gå ut med, det gör det här lite farligt, men jag måste hålla igång den här rörelsen som jag började slutet på förra sommaren och eftersom den redan sega processen saktat ner ännu mer måste jag själv ta i för att inte tappa hoppet igen för jag vet ärligt talat inte om jag är förmögen till att plocka upp det igen om det händer.

Jag har redan börjat släppa ledtrådar överallt i livet, inte minst här på bloggen och nu är jag bara veckor, kanske dagar ifrån att tala klarspråk. Tills dess får ni finurliga läsare som är insatta och kan färgkoder känna er smarta. Men snarT. Jag lovar.

snarT

Kram!

Posted in

Purris

1 Comment

 1. Kristina on 28 March, 2020 at 09:11

  Oftast är tiden före’ den jobbigaste.
  Vilka reaktionerna än blir så är fakta en lättnad.
  Delad glädje-dubbel glädje
  Delad sorg- lättare att bära
  All my love- ALLTID

Leave a Comment

CommentLuv badge