Uppenbar twist är uppenbar

Jag är på riktigt nyfiken, inte många läser här längre men några gör det. Jag har utlovat avslöjanden och droppat ledtråd efter ledtråd för att, jag vet inte, förbereda folk som är uppmärksamma. Men med alla ledtrådar ihop känns lite som om avslöjandet redan är gjort. Det krävs ju bara lite kunskap om färgers moderna kulturella betydelse för att redan veta det handlar om, och det är bara en ledtråd. Och de som inte redan har de kunskaperna har ju google till sitt förfogande.

Nu vet jag, och har märkt flera gånger i samtal med andra jag avslöjat det för privat, att det är en väldigt svår slutsats att dra, hur uppenbart det än är. Det är bekymrande att det verkar vara så tabubelagt att alla undviker i det yttersta att ens tänka tanken, även om de ligger begravda under ett berg av bevis. Till viss mån kan det i bästa fall vara ett tecken på respekt, att det är min sak att avslöja och folk inte vill trampa på tårna men det finns ju en gräns.

Nu kommer avslöjandet snarT

mycker snarT

Tills dess har ni en dag eller en och en halv om saker går som planerade, att kommentera med en fyndig eller smart ledtråd, i text, meme eller gif, här i kommentarerna även om jag redan berättat det för dig. Jag kommer inte anklaga dig för fusk. Detta gäller både om du vet eller om du gissar. Låt det vara lite kul! Och please, gör det. Det blir sååå deppigt om kommentarsfältet är tomt om 30 timmar.

Jag har inte berättat för alla än, men jag lyfter härmed mitt embargo på informationen. Vet du, får du prata. Men prata respektfullt om du vill vara kvar i mitt liv.

Och… var försiktig vad det gäller mitt jobb, men jag tror ingen som läser detta har kontakter där ändå så det borde vara lugnt.

KRAM!

Posted in

Purris

5 Comments

 1. Panda on 3 April, 2020 at 13:16

  Finns för dig.

 2. Marcus on 3 April, 2020 at 16:37
 3. Silvy on 4 April, 2020 at 02:58
 4. Kristina on 4 April, 2020 at 09:08

  Inte mer timme;
  Love you. ALWAYS.❤️

 5. Kristina on 5 April, 2020 at 20:50

  Du var het otroligt bra när du sjöng ’Tommy tycker om mig’ nr du var ~~ 4-5 år. Ser dej fortfarande framför mej. en helt troligt bra framfrande

Leave a Comment

CommentLuv badge