I fix!

lerJaja, nu har jag varit lite frånvarande igen, det blir så ibland men nu är jag tillbaka och det är väl roligt? KramErik, ( för numera heter du så, så det så ) har uttryckt intresse för att kunna ha fetstil och kursiv text i kommentarer, och hur kan jag motstå en önskan från någon som har angett att jag finns i dennes drömmar? ( okej bara en dröm hittills  men ge det tid det blir säkert fler ). Om ni kommenterar nu kommer ni se hjälpsamma knappar för just den funktionen, tack vare KramErik!

Jag fick också reda på att någon försökt kommentera här men inte lyckats, detta kunde haft att göra med att hen använde mobil tydligen, jag vet inte men jag blir lite ledsen av att jag kan gå miste om vackra kommentarer så jag har bytt ut min kommentarshanterare helt och hållet och hoppas att det fixar kruxiduxet! Så, KramEriks Facebookvän, prova att kommentera nu, jag hoppas det äntligen kommer att fungera som det ska!

Och förresten, om flera underbara läsare upptäcker problem av den sorten så får ni jättegärna kontakta mig så jag kan göra något åt saken, det är ju trots allt för er skull jag skriver. ^^

shyOkej det är inte enbart för er skull jag skriver, jag ville ju också öva upp min skrivarvana så jag kan få tummen ur och skriva de sagor och berättelser jag så länge velat få ur hjärtat och ned på pappret.. eller.. tja.. på skärmen… Vet ni vad? Jag fick precis en idé! Utmana mig! Ge mig ett ämne att skriva en novell om! Sedan kan ni diskutera vilket förslag jag ska skriva om! Fantastiskt kul ju! Tycker ni inte? Det tycker jag! Nu ska jag gå och lägga mig innan jag svamlar ihjäl er!

Jättekram!

Purris

7 Comments

 1. Joanna on 22 May, 2013 at 09:16

  Varför inte en novell som ger en stark karaktär som bryter den generella stereotyperna i en fantasy? Typ en terry pratchett? Ja, jag är flummig i beskrivandet då de e roligare att se hur de inspirerar:) hoppas att det funkar:p

  • Purre on 22 May, 2013 at 12:45

   Haha
   Ja att min huvudkaraktär ska gå emot stereotyperna är ju nästan givet XD
   Sökte mer efter genre och koncept.. Men Fantasy á la Pratchett såg jag du skrev.. Det blir svårt i novellform, men kan bli en kul utmaning!
   Får se vad fler tycker om det!

 2. Erik Jämställdhet on 22 May, 2013 at 09:53

  Multikram

  Man kan skriva fler noveller om samma händelse fast ur olika perspektiv. Börga med en svartvit berättelse ur ett “offer” eller liknandes perspektiv, sen samma händelse ur “förövarens” perspektiv fast där förövaren blir en levande person som inte alls är som offret uppfattar denne. Sen kanske det handlar om en som står utanför det hela men som omedvetet påverkar händelse förloppet.

  Det är bara att bygga på perspektiv, infalsvinklar och samverkande faktorer tills läsaren inte vet vem som har haft/gjort rätt eller fel.

  • Erik Eriksson on 22 May, 2013 at 09:56

   Konstigt att det atomatiska namnet var ett gamalt nick som jag inte har använt på mer en ett år 😕

   • Purre on 22 May, 2013 at 13:11

    Så vadå? Du heter ju KramErik nu i alla fall. Ju.
    ^^

  • Purre on 22 May, 2013 at 13:03

   Oj! Det låter stort! Klarar jag av det?
   Det påminner mig om filmen Crash.. en film som visar det bästa och det värsta i både hjältar och skurkar.

   Vågar jag detta? *nervös*

  • Purre on 22 May, 2013 at 13:09

   Börja
   Händelseförloppet
   Infallsvinklar
   Kramkramkram

Leave a Comment

CommentLuv badge