Kitty’s back

giggleChri’imm är tillbaka! Idag spelade jag rollspel i samma grupp som gav upphov till det jag ni alla läser och älskar!  Det har varit en lååång paus men nu äntligen är vi tillbaka! Vi är fortfarande fast i en cell, men saker börjar faktiskt se ljusare ut, hur omöjligt det än låter. Jag vet inte om ni märkt det än, men jag älskar rollspel, och vill tacka min fantastiska SL Madde för en suverän comeback!

Det är sent och jag är trött, så det blir inget viktigt genusmeddelande från mig idag. Jag vill dock berätta om ett spel som tillverkas via crowdfunding, de nådde sitt mål och siktar nu efter delmål. Spelet heter The Long Dark och är ett rollspel och överlevnadssimulator. Varför passar detta på bloggen? För att Jennifer Hale är med i det så klart! Kolla in länken om ni tycker det verkar kul, huvudrollen är en man och det finns inget kvinnligt alternativ men jag tänker ge det en chans i alla fall. Jennifer Hale är ju med och det verkar inte som om det är en sexistisk machofest. Det är några timmar kvar innan deadlinen så det går ju att hjälpa till att nå några av delmålen om nån tycker det skulle verka kul.

Så, nu har ni fått en liten update, helt fri från arga skrik och klagovrål! Jag sa försöka bli förargad av nåt inför nästa inlägg!

Kram!

Posted in , ,

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge