Trasig

sadvector

Jag måste be om ursäkt för min frånvaro, speciellt efter att jag utlovat stora saker och mer bloggande. Jag har haft lite besvär ett tag, några av de stora sakerna jag nämnde har inte gått som jag hade hoppats. Jag har fortfarande saker att blogga om och jag vill dra igång det här igen så fort jag kan. Amningströjan hamnade på paus och så under en tid men det är en av de första sakerna jag tänker återuppliva nu, eller snart i alla fall, beroende på hur fort jag kan få ihop de trasiga bitarna.

cryingÅret började inte så storslaget och underbart som jag förutspådde men jag får väl skylla mig själv när jag försöker förutspå saker utan att tro på spådomar. Min wampa är inte min längre utan gick tillbaka till ett ex. Det har inte varit lätt och det har gjort att det varit svårt att skriva, jag ber om ursäkt för eventuella emo-tweets jag kan ha råkat få ur mig.

Bloggandet kanske inte får full fart riktigt än men vi säger såhär; jag har börjat skriva på en historia nu, en av mina uppdateringar kan vara smakprov på den, varje gång jag har ett kapitel klart. Vad tycker ni? Är det acceptabel kompensation för att jag övergivit er ett tag, mina fina fina läsare?

Kram! 

Posted in ,

Purris

4 Comments

 1. Johanna on 9 April, 2014 at 22:45

  Ta dig den tid du behöver. Kramar! :3

  • Purre on 10 April, 2014 at 00:30

   Tack 🙂
   Skönt med stöd just nu, mysigt med fina kommentarer.
   *kram*

 2. Gaminghamster on 9 April, 2014 at 23:03

  Tyvärr får man dem där käftsmällarna från livet levererade ibland och jag är väl medveten om hur förjävligt det kan vara =(
  Förhoppningsvis återfår du lite mer energi och positiva kryddor till ditt liv snart så du slipper alla dem där andra skitsakerna =)

  • Purre on 10 April, 2014 at 00:33

   Vill inte se det som skitsaker.. Tycker fortfarande väldigt mycket om wampan. Det är fortfarande kärlek från min sida, men jag förstår väl vad du menar
   Tack för stödet
   Kram

Leave a Comment

CommentLuv badge