Varning för homobarn

skeptiskPrecis när vi tröttnat på att klaga Tennessee, USA för deras “don’t say gay“-lag vilken förbjuder lärare av barn in åldrarna 5-17 att ens nämna ord förknippade med homosexualitet, eller att ens erkänna att homosexualitet faktiskt existerar, så går de och uppdaterar den här skitlagen.
Jag kan inte blogga så länge idag, jag måste faktiskt städa här hemma, men jag måste få skrika av mig lite.

Lärare i Tennessee, som har ansvar för barn i åldrarna 5-17 är numera lagligt bundna att anmärka “homosexuellt beteende” hos barnen, och rapportera allt sådant till deras föräldrar och tvinga dem till möten med en speciell kurator för att få bukt med problemet.

Så nu ska lärare få ha roliga samtal som;

Ja hej, det är Ms. Smith på Dagis, är det Mr. Roberts jag pratar med? Det gäller lille Bobby. Ja, jag har upptäckt oroväckande tendenser av att vilja välja flickleksaker och… *suck* rosa kritor. Det finns till och med dagar han verkar vilja leka med flickorna snarare än att leka krig med de andra pojkarna. Jag förstår att ni är upprörd, självklart ska vi genast ordna möte med en kurator så att lille Bobby ska kunna rättas till innan de här dumheterna får gå för långt!

Detta har varit en dramatisering av hur ett samtal kan gå till, jag har inte avlyssnat ett riktigt samtal.

ilskaFör helvete, Tennessee! Vad fan är det med er? Femåriga barn med “homosexuella beteenden“? Jag blir galen!

Ni kan läsa om det här om ni orkar. Jag orkar i alla fall inte mer, jag är för arg just nu. Är det bra att städa när en är arg? Vi får väl se.

Kram för helvete. Säg till om den är för hård, det finns en risk för det just nu.

Purris

8 Comments

 1. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 31 January, 2013 at 15:35

  MEN VA FAN ÄR DET FRÅGAN OM! Usch har mött på för mycket idioti idag o då blir jag alltid sugen på att inrätta nån sorts ny syndaflod. Måste hitta tillbaka till love peace and understanding.

  • Purre on 31 January, 2013 at 15:50

   Ja.. och precis dagen efter jag har fått äran att vara någons Hopp.

 2. Åsans värld on 31 January, 2013 at 16:29

  Så absurt, så erhört absurt så det finns inte. USA har inte skrivit på barnkonventionen va? finns det någon annan FN-konvention som de skrivit på som gör denna lag olaglig, eller något i grundlagen. Undrar hur deras skollag ser ut? (orkar inte läsa vår svenska sådan så kommer inte läsa den) Kanske skulle det göras en namnunderskriftlista såsom den mot kill the gay-bill i Uganda. All out gör ju såna mest hela tiden.

  • Åsans värld on 31 January, 2013 at 16:32

   Förresten så kunde jag läsa det här utan att vilja kasta mig ut från balkongen (skulle bara resultera i brutna ben) men för säkerhets skull ska jag inte gå in på artikeln du länkar till.

   • Purre on 31 January, 2013 at 16:38

    Jag blir bara så trött på mänskligheten ibland. Kan inte alla bara lodjur istället?
    USA brukar väl inte bry sig så mycket om vad de skriver på? De skrev ju under på det där med mänskliga rättigheter som bland annat innehöll tillgång till sjukvård som de nu skiter blankt i (bland annat).

    • Åsans värld on 31 January, 2013 at 22:57

     jag tänkte mest på att om de skrivit på så kan man ju anmäla dem till en sån däringa internationell domstol. Då måste de försvara det.

 3. peachbeast on 1 February, 2013 at 19:02

  Fy fasen vad sjukt! Hur är de funtade egentligen? !

  • Purre on 1 February, 2013 at 19:13

   Ja det är nästan som om de har uppfattningen att någon form av gammal bok baserad på sagor från bronsåldern kan appliceras på verkligen. Tokfransar.

Leave a Comment

CommentLuv badge