Förvirrade barn

facepalm3Hen igen. Kön, läggning och trans. Jag måste bara ventilera lite. Jag är ju med i genusmaffian, sånt här kommer att komma upp. Deal with it. 😉

Det spelar ingen roll hur långt det känns som vi kommer ibland, det finns kvar en stor kluns med folk som helt enkelt inte låter de enklaste förklaringarna gå in. Hendebatten borde vara över, det är ju så enkelt. Att barn borde få utvecklas i en könsneutral miljö känns självklart. Jag hör dock idiotiska termer som “den där hengalna mamman som bara säger det är ett barn när de frågar pojke eller flicka?“. Folk som säger “Vad är det för fel med att affärer organiserar produkter enligt könskodade färger, det ÄR ju så!”. En av mina favoriter är fortfarande när jag blir beskylld för att vilja “tvinga på barnen könsneutralitet.” – Problemet med den borde ju vara rätt så jävla lätt att förstå. Könsneutrala miljöer för barn handlar om att befria barn från tvingade könsroller. Varför kan inte folk förstå att de själva är skyldiga till det som de beskyller oss för?

Okej, till poängen, den är ganska enkel, det här behöver inte vara ett lång inlägg. Förutom att använda ordet hen för att befria barn från betvingade könsroller så finns ju även frågan om transbarn. Att ett barn som har snopp kan vara en flicka och ett barn som har en snippa kan vara en pojke. Arga föräldrar kan ibland raljera om hur ett dagis som bejakar en transflickas identitet förvirrar deras egna barn. Här har dessa stackars föräldrar lärt sitt barn att alla som föds med snopp är pojkar och alla som föds med snippa är flickor och så kommer det hemska dagiset och förvirrar barnet! Fy skäms!

Ja, barn som har blivit indoktrinerade med skeva verklighetsuppfattningar kan lätt bli förvirrade av att konfronteras med verkligheten. Detta är inte verklighetens fel.

Det är ditt fel. Lär du ditt barn osanningar så är det du som orsakar förvirring när osanningarna avslöjas. Dumjävel!

orimligtVi vet att det finns något som heter könsdysfori. Vi vet att människor kan vara trans. Vi vet att mänskligheten inte ryms inom de snäva ramarna du är van vid. Du kanske tycker den vetskapen är obekväm men att lära dina barn att något som finns inte finns och sedan kräva att verkligheten spelar med i din lögn är så monumentalt orimligt att jag blir tvungen att använda en animation för att få fram budskapet.

Någon sa nyligen såhär till mig; “Tänk om jag uppfostrar mitt barn könsneutralt och detta leder till att barnet mobbas och begår självmord, vem bär ansvaret då?”

Låt mig tänka.. MOBBARNA KANSKE!? 

Eller föräldrarna som lärt sina barn att folk som inte följer könsstereotyper är lägre stående varelser och fritt fram att förtrycka?

csisunglassesTänk om vi vänder på det? Tänk om du uppfostrar ditt barn till att vara en pojke och att allt flickigt är fel och flera år senare när barnet inser att hon faktiskt är en flicka men är nu så livrädd för både dig, sin förälder, och världen omkring sig att hon bara vågar välja mellan ständig hemlig misär eller självmord. –  Eller så kunde du lärt ditt barn att hen är okej vem hen än är. Bara en tanke.

Om du absolut inte kan ta in allt det här får du helt enkelt vara ärlig och säga att du vägrar på grund av personliga skäl, inte för att vi inte förklarat det – det har vi. Världen skulle vara bättre om idioter kunde bli lite mer… trans-parenta. – YEEEEAAAAAAAAAH!

KRAM!

 

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge