…inom kort!

miserableIdag har jag varit lite nedstämd och deppig. Jag har gått och ältat om hur värdelös jag är och hur dålig världen är, sedan tog jag en promenad och nu mår jag bättre. Promenader ftw! Jag har till och med kommit på en hel del saker jag vill skriva om, men tyvärr hinner jag inte det idag, jag måste jobba lite på mina onda rollspelsplaner! (ont skratt) Det innebär ju lite ansvar att vara spelledare, och det ska förhoppningsvis spelas nästa vecka! Liten teaser på vad som komma skall under våren, vissa saker nu i dagarna vissa kanske lite längre tid;

Människor i koppel, Flattr-skoj för välgörenhet, Tummar som ska tas ut för allmän säkerhet i fickformat, och Kvinnan som kickar mest ass i hela universum! – coming soon…

Kram

Purris

4 Comments

 1. Hannah - Everyone is entitled to my opinion on 10 February, 2013 at 16:40

  Meeeeen Purre inte älta såna dumma saker! Du som är så himla bra och snäll och söt och omtänktsam och givmild och så vidare. Jag menade inte något dåligt med mitt inlägg om jetpack i morse, jag hoppas du vet det. 🙁 <3 Det var menat som ett skämt.

  • Purre on 10 February, 2013 at 16:48

   Klart jag förstod att du skämtade, jag känner dig lite bättre än att tro att du skulle på allvar skriva sånt.
   *kram*
   Det är olika saker runtikting som påverkar mitt humör, att skämtar bidrar inte till det, fast det är sant att jag mår dåligt när jag inte kan hjälpa folk jag bryr mig om, och då, även när saker jag gör för andra går fel. Jag blir besviken på mig själv. Men som sagt, det var olika saker som spelade in och dessutom har jag alltid varit överkänslig, jag har bara slutat dölja det.
   Det var inte du som fick mig att må dåligt, och om någon påstår det tänker jag bita dem! Men jag blir glad av kommentaren! Tack!
   *kram igen*

 2. Tiger vid Ishavets port on 10 February, 2013 at 18:21

  Oj, varit borta en stund och en massa kul inlägg som väntade! *dancing the happy dance of joy*
  Trist att du haft en down-ältar-dag, men det har vi alla ibland. :/

  Igen: jag tycker om variationen i din blogg och ditt logiska resonemang som leder fram till din tes. Nu råkar vi ha samma tyckande i mycket jag läst här, men jag uppskattar grymt mycket dina länkar och kompletterande fakta i dina inlägg. Särskilt inom de områden jag själv inte är så uppdaterad inom (t.ex. bronies). DET skapar intresse och metaperspektiv.

  Oh ja, långa promenader is the shit. Jag vet inte hur det är för andra men om jag sitter stilla en hel dag (vilket händer då jag är ledig, mitt jobb är väldigt intensivt) riktigt känner jag hur kroppen fylls av negativ energi, en liksom mörk materia som leder till negativa, rastlösa, malande tankar. Inte sällan riktade mot mig själv (japp, ältande om mig själv och allt som är skit här med) och så vill jag absolut inte ha det. Alls.

  Inspiration för mig = promenader och min musik/p1/dokumentär i öronen. Teater. Föreläsningar. Artiklar. Skriver ner stickord om saker jag vill utveckla/förstå mer om av det jag observerar, möter, läser, hör eller diskuterar. Skapar egna tankekedjor. Ja, som du var inne på, att bli riktigt, jävla förbannad eller *extremt* fangirling över något är kreativ inspiration för mig med.

  kram!

  • Purre on 10 February, 2013 at 18:44

   Tackitack! Jättekul att höra!
   Ja, att vara nere är inget bra, och att sitta och sucka i hörnet gör allting bara värre. Jättekul att du uppskattar det jag skriver, sånt gör mig jätteglad. ^^
   Vad brukar du fangirla över? Ponnisarna är ett jättebra val kan jag intyga av egen erfarenhet. Se dokumentären och bli en brony du med. 😀

   Sen du ju svara på frågorna, vilken ponny är jag mest lik, samt skapa din egen ponny. Det är livsviktiga frågor! Nu ska jag bjuda på ett leende!

   https://www.youtube.com/watch?v=mNrXMOSkBas

   Kram!

Leave a Comment

CommentLuv badge