Jag Återuppstår

sleepyHej alla fina läsare. Jag har varit tyst ett tag men jag har faktiskt en ursäkt! Jag har varit sjuk, och har därför lidit av energibrist. Okej då, dålig ursäkt, jag var bara sjuk i ett par dagar men jag har ursäkter för de andra dagarna också, även om de ursäkterna är lite pinsamma. Innan sjukdomen sköt jag upp mitt nästa inlägg för jag ville och hoppades att min saga skulle läsas av många och ville ha den överst på min sida ett tag. Lite löjligt, jag vet, men min nuvarande ursäkt är ännu mer pinsam; Jag har i ett par dagar prokrastinerat om ett inlägg jag länge velat skriva, som handlar om en person jag verkligen ser upp till men jag känner mig extremt nervös och ängslig över att min artikel om henne kanske inte blir bra nog!

Jag känner inte igen mig själv, jag har aldrig förr lidit av såhär extrem idoldyrkan, när blev jag en skrikande och hoppande beundrare? Jag var inte nervös när jag skulle visa upp en monolog för, och dömas av, Kevin Spacey ( En högt prisad skådespelare, The Usual Suspects, K-Pax ) men nu är jag skitnervös över att skriva en artikel om någon som inte ens kommer läsa den! Jag är livrädd för att den kanske inte blir tillräckligt fantastisk.

shyJag kanske fortfarande är sjuk – sjuk i huvudet. Jag pratade med Hannah och fick lite pepp så jag ska nog lyckas få klart den förr eller senare. Mer pepp är såklart tillåtet.

Pepp och kramar!

Kram!

Purris

4 Comments

 1. Per on 2 April, 2013 at 09:22

  Härligt att du skriver igen! Försök peppa Hannah lite också 😉

  • Purre on 2 April, 2013 at 09:27

   Ja just det!
   Men hennes “semester” just nu handlar ju inte om självförtroendet… Lite pepp är iofs aldrig fel! Jag fick ju pepp av henne faktiskt. Bra idé!
   Kram!

 2. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 3 April, 2013 at 19:20

  Ba skriv den. Du kan alltid skriva en till om den första blir dålig 😉

  • Purre on 4 April, 2013 at 22:21

   Nu har jag skrivit den. ^^

Leave a Comment

CommentLuv badge