Jubileum!

whoaNämen!? Vad är nu detta!? Dra på trissor! Har jag verkligen bara bloggat på den här sajten i en månad nu? Det har faktiskt inte gått så fort.. Inte för att jag har haft tråkigt men… en månad? Jag känner mig som en etablerad bloggveteran redan. Är det ett gott eller dåligt tecken? Betyder det att jag är hängiven, arrogant, otålig? Vad är jag? Vad gör bloggen mig till? Nu är jag förvirrad.

Hur som helst är jag glad att jag bloggar, jag har fått söta kommentarer som ger mig självförtroende, Hannah säger att hon är glad att jag bloggar, och jag är glad att hon är glad att jag bloggar. Allt verkar ju gå bra.

ponder

Jag funderade på att fixa ny design men de flesta jag frågade gillade designen som den är nu så jag ska nog bara finslipa den lite, det kommer dyka upp en ny liten fin detalj inom kort, håll ögonen öppna!

Jag har också funderat lite på interaktiva saker på bloggen, men nu får jag nog lugna ner mig, sånt passar nog bättre på en blogg med tusentals läsare. Kommer jag dit någon dag så får jag tänka på det, nu är jag nöjd med att sätta kvalité framfr kvantitet med den lilla grupp underbara läsare jag har just nu. *kram*
lerSå hur verkar det? Första månaden av många, jag planerade en blogg med delvis genustema delvis saker jag har på hjärtat och allmänt skoj och trams. Vad tycker ni läsare? Vad har ni lärt er om mig? Vad ar ni inte lärt er om mig? Vem är jag, vad är jag, vem är du, vilka är vi och om Vintergatan smakar hallon, vad smakar då Andromeda som, och när galaxerna slås ihop om miljaders år,

blir det en god blandning? Svar ges i kommentarerna.

Jag ska gå och fira resten av mitt jubileum med en apelsin.

Jättestorjubileumskram!

PS. Sinfest hade en så cool seriestrip idag, jag bara måste dela den med er. Kram igen!

Purris

4 Comments

 1. Aida on 20 January, 2013 at 19:25

  jaa.. är du tjej eller kille? typ såna saker vet jag inte ens.. hehe

  • Purre on 20 January, 2013 at 19:31

   *gapskratt*
   Det är en sak jag faktiskt håller lite luddig med flit, ok det finns ju folk som känner mig och de vet ju, men med i genus-andan i åtanke vill jag inte att mitt kön ska spela någon roll vad det gäller mina åsikter. Dock är det ju kul att veta ur du upplever mig, tror du att jag är tjej eller kille? Och varför? Tack för frågan!

 2. Aida on 20 January, 2013 at 20:52

  Mm smart och förståeligt. Namnet sade mig först att du var en kille, sedan märkte jag att du inte ger antydan till att vara varken tjej eller kille.. så då tänkte jag, shit det kanske är en tjej?
  Sen fastnade jag fram och tillbaka.. Men jaa vad tror jag?
  Tror fasen att du är en tjej..

  • Purre on 20 January, 2013 at 21:44

   Tack för din input! ^^
   Jag blir jätteglad att du tyckte det var svårt, det betyder att jag inte är i obalans och traditionsnormativ och grejjer!
   *kram*

Leave a Comment

CommentLuv badge