Sjung för mitt hjärta

lerJag började nynna på en melodi. Det var visst en låt som jag lyssnade en hel del på under mina år i Trollhättan men jag kom inte ihåg hela, om jag ska vara ärlig ar jag aldrig kunnat hela låten bara refrängen. Jag gick och sjöng på den vackra refrängen och försökte då och då nynna på vad jag kom ihåg av resten av melodin. Jag mådde bra av det, vacker musik ger mig mysiga känslor av lycka och lugn.

Jag bestämde mig faktiskt att jag skulle lära mig hela sången så jag fixade hem den till mobilen och lyssnade på den på repeat. Jag såg till att lyssna noga på texten och.. ja… Lyssna själva;

cryingSorglig ju!

Jag försökte gång på gång men jag har ännu inte lyckats komma igenom hela sången utan att flera toner brister på grund av gråt i halsen! Jag kanske har för stor inlevelse och jag kanske är överkänslig, men fy fan vilken sorglig låt! Lyssna på egen risk, men snälla lyssna, den är ju också så otroligt vacker!

 

Kram!

Posted in ,

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge