Mellanmål

LOLDet här är inget inlägg egentligen, jag jobbar på ett lite längre inlägg men jag var bara tvungen att dela det här med er. Tidigare visade jag upp en liten seriestripp här på bloggen från en webcomic som heter Sinfest. Jag har läst den länge, nästan lika länge som jag känt Hannah, eller i alla fall som vårt förhållande gick från att vara någon som känner någon som jag känner till att vara en av de viktigare människorna i mitt liv.

Jag brukade skriva ut mina favoritstrippar och visa för Hannah, jag vet inte hur irriternade jag var men hon höll god min i alla fall och jag är säker på hon verkligen gillade många av dem. En av karaktärerna i serien, Monique AKA It-Girl identifierade hon sig med och tyckte var extra rolig. På den tiden var Monique utmanande, stark men ändå festälskande och.. ehmm.. tja… bjöd på själv-objektifiering, sexualiserad sådan.

Nu på senare tid har hon slagit ner sin näve i bordet och börjat bekämpa sexuell objektifiering av sig själv och kvinnor i allmänhet och dagens stripp fick mig direkt att tänka på Hannah. Läs själva, tycker ni jag har rätt eller fel? Känner ni igen Hannah?


Kram!

Purris

2 Comments

 1. Olle Oljud on 2 May, 2013 at 12:11

  Shit.. Sinfest.. så det var det den hette. Jag kom ihåg att jag läste den för många år sen, tillsammans med en massa andra som liksom samlades på någon webbplats, minns inte vad den hette heller. De bokmärkena försvann väl med gamla datorn.
  Men bra serie.. måste börja läsa igen. OM jag orkar 😉

  • Purre on 2 May, 2013 at 12:50

   Det borde du definitivt! Sinfest är underbar!
   Kram

Leave a Comment

CommentLuv badge