Skonsamt nytt år.

sadvectorJa, nu sitter jag här och försöker peppa mig själv till nyårsfirandet. Känns lite… sisådär med det. Förra och för förra nyår skrev jag om att nu jävlar ska nästa år bli bra så vi kan lämna förra skitåret bakom oss. Det har ju gått sådär. Visst har en del trevliga saker hänt under året och de sakerna är jag tacksam för men… för mycket smärta, för många tårar och för många… avslöjanden för att se något direkt hopp för 2016. Avslöjanden ja.. för den där hemska minoriteten socialnationalistiska xenofober, som vi var så glada var en minoritet.. känns inte som en minoritet längre. Så många folk i min direkta närhet… nej jag vågar inte önska någon ett gott nytt år nu. Det har bara gått åt helvete när jag gjort det förut. Nu går vi vidare från spillrorna av ett år… och hoppas och nästa år blir lite mer skonsamt.

Kram.. 

Purris

4 Comments

 1. SpeLinnea on 31 December, 2015 at 15:57

  Kära du. Jag hoppas alla knutar och jobbiga saker kan lösa upp sig under kommande året. Kram.

  • Purris on 31 December, 2015 at 17:20

   Tack. Svårt det där med hopp men… tack. Kram.

 2. Marcus on 31 December, 2015 at 16:44

  Jag önskar i alla fall dig nytt år, lilla katt. Det är du förbanne mig värd.

  • Purris on 31 December, 2015 at 17:22

   Tack. En del av årets fina saker kom ju från ditt håll. *kram*

Leave a Comment

CommentLuv badge