Sverigeterroristerna

grrr

Så Katarina Mazetti skrev en krönika om hur Svenska folkdräkter faktiskt inte är så gamla och våra svenska traditioner har till stor del också kommit från andra kultur från början, läs hennes krönika för detaljer. Kommentarerna vällde in, fulla med har och hot, som ju har blivit normen om en säger något som SD eller dess attackpudlar inte håller med om. Vissa av kommentarerna polisanmäldes, ni kan läsa lite mer här, och hon bestämde sig för att stänga av kommentarerna, eftersom tonen var mycket fientlig och folk kommenterade anonymt vilket bryter mot en mycket god princip vad det gäller journalistik; åtminstone den som publicerar borde känna till identiteten hos alla som yttrar sig, speciellt om det ska gå så långt som det gör.

Nu utsätts Katarina för telefonterror, och nattliga besök av folk som håller henne vaken med knackningar på fönster och dörrar. Läs om den förra meningen ett par gånger. Nattliga besök från folk som straffar henne för att våga yttra en åsikt som de inte håller med om. Om ni tänker efter lite så kanske ni inser hur allvarligt detta är? Hur ska Katarina kunna veta att nästa person nöjer sig med att knacka? Vad händer härnäst? Ett krossat fönster, en molotov-cocktail? En kidnappning? Katarina är dessutom inte ensam om det här, jag känner personligen en före detta SD-kritisk person som avslutat sin aktivitet på grund av personliga hot. Vi råder tydligen inte brist på människor som kan tänka sig gå ut på hat-uppdrag.

Denna hat-kampanjen drivs dessutom av en SD-riksdagsman. Så om du inte bryr dig, eller inte tror på att SD skulle ha rasistiska grunder, trots diverse bevis som bubblat upp på sistone, betänk i alla fall detta;

       terr.or.is.era v. -de * kuva .el behärska genom skräckåtgärder; injaga skräck hos

och

       terror|krig.för.ing s. * riktad mot civilbefolkning

Dessa definitioner kommer ifrån Svenska Akademin.

Ordet terrorist slängs runt för mycket numera. Facket kallas terrorister i USA om en utfattig lärare vill ha mera lön, Julian Assange kallas terrorist för att han erbjudit en plattform där visselblåsare kan publicera hemliga dokument. Vi har många väldigt liberala användningar av denna faktiskt mycket allvarliga term, och det är tråkigt.

Dock måste jag faktiskt insistera att definitionen av terrorist passar ypperligt för ämnet jag beskrivit tidigare i detta inlägg. Så vare sig du tror på eller misstror, håller med om eller står emot den rasism som SD beskylls för, hur känner du dig beträffande möjligheten att en renodlad terroristgrupp ska få styra i Sverige? En grupp som aktivt attackerar civila medborgare för brottet att inte hålla med om deras åsikter. Tänk efter noga, för ditt svar kommer att avslöja en hel del om dig själv.

God natt, och Kram.

Fast inte till SD. I natt får SD ingen kram av mig. Så det så!

Purris

9 Comments

 1. […] Purre drar på höga växlar och kallar Sverigedemokrater för Sverigeterrorister på sin blogg. Det kan ni ju också […]

 2. Sandra on 7 January, 2013 at 06:09

  Nu kommer dom lipa om att dom är diskriminerade “bara för att deras sätt att ‘få Sverige att vakna’ inte är ‘politiskt korrekt’.”

  Bra skrivet!

  • Purre on 7 January, 2013 at 08:20

   Tackar! ^^

   Ja eller så åberopar de yttrandefriheten, som om terrorism egentligen bara är en form av samtal.

 3. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 8 January, 2013 at 16:07

  Ååh när folk säger “Jag har rätt till min åsikt” som om det vore ett argument, då vet en att det inte finns möjlighet för en givande diskussion. Jävla spån asså.

  • Purre on 8 January, 2013 at 16:16

   Ja påstå att rätten att ha en åsikt också skyddar en från öppen kritik av denna åsikt är rejält fånigt, men problemet här är värre eftersom de faktiskt aktivt ger sig på folk som yttrar sig emot dem med aggressiva och fientliga handlingar.

   Välkommen hit förresten! Kul med fler besökare! (ganska ny blogg, knappt en månad gammal *kram*

   • Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 9 January, 2013 at 15:16

    Du har så rätt så rätt!

    Tack tack, jag kommer besöka dig fler gånger va så säker 🙂 Särskilt om du drar upp det där med genuspuckon 😉

    • Purre on 9 January, 2013 at 15:25

     Will do! Min dörr hade varit öppen, om jag hade haft en dörr 😀
     kram

 4. Annika on 8 January, 2013 at 17:56

  Heja Mazetti! Fint skrivet förresten 🙂

  • Purre on 8 January, 2013 at 18:23

   Heja henne! Och alla andra som går igenom samma sak!

   Tack! Blir helt mysglad när folk säger så ^^

   välkommen hit *kram*

Leave a Comment

CommentLuv badge