Tuttförbud

skeptiskLäggdags, men jag var tvungen att dela med mig av denna nyhet innan jag skuttar mot sängen. North Carolina i USA har introducerat en ny och viktig lag. Ni förstår, den stackars staten har fallit offer för onda kvinnor som protesterar emot förtryck av kvinnor och somliga gör det… Du sitter väl ner när du läser det här? Okej… somliga kvinnor protesterar… topless! Vilket barbari! En kvinna som använder det kvinnliga bröstet för ett syfta som inte gynnar mannens njutning eller barnets föda? Skandalöst!

 

miniskirt3Men oroa er icke, lösningen är nu funnen! Bröstvårtan, inklusive hela vårtgården på det kvinnliga bröstet (icke det manliga) räknas nu till samma lag som gör det olagligt att blotta könsorgan och anus, det villa säga, blottande av någon av dessa kroppsdelar leder till 6 månader i fängelse. Undantag görs gällande amning.

Men herregud, hur ska det gå för stackars kvinnor som bara klär sin barm lite lätt provokativt, som för att ge mannen något att se på men utan att insistera att hon har rättigheter? Sådana kläder kan ibland glida av misstag, får hon fängelse då?

Ja, tyvärr, dock har Sarah Stevens, representant för kommittén som skrev denna lag kommit fram med ett förslag. Tillsammans med dessa plagg kan kvinnan ta på sig “pasties”, en form av hudfärgat plåster eller klistermärke som täcker bröstvårtan, alternativt silvertejp, för att hålla toppen på tutten i dolt förvar även om toppen skulle slinta. Vilken tur.

6 månader i fängelse för exponerad bröstvårta. Sjukhuvuden. Och bara för att stoppa en viss form av protest. Nåja, något gott kom ifrån det. Den bild jag betalade för att få ritad för ett tag sedan ångrade jag för att den var för dyr eftersom den förmodligen bara platsade i ett enda inlägg. Nu är detta det tredje inlägget jag har skäl att använda denna bild till ( den är ju lite provokativ i alla fall.. och kräver… klistermärken )! Så min ekonomi är.. på något sätt.. ehmm.. förbättrad?

Länk förresten. Och video.

Kram!

Purris

3 Comments

  1. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 17 February, 2013 at 18:05

    Asså va knäppt. Kunde dom inte bara förbjudit bara bröst i demonstrationssammanhang om dom nu absolut måste?

    • Purre on 17 February, 2013 at 18:58

      Nje, hade väl nästan varit ännu värre? Det skulle vara samma sak fast utan att ens låtsas att de har en moralisk anledning och det inte bara handlar om att reducera folkets rättigheter. Det riktiga syftet är ju en markering; “Tror ni att ni kan använda era kroppar för att driva er lilla kamp? Hah, as if, makten över era kroppar är vår inte er!” – detta är dock svårt att motivera i ett till synes demokratiskt samhälle så de förklär det till “Nämen ush, tänk på alla stackare som mår dåligt av att råka se en bröstvårta! De måste bli olagliga (men skjutvapen, de ska förbli lagliga såklart).

Leave a Comment

CommentLuv badge