Välsignade ondska

ilskaDet verkar som om mina titlar har startad en trend av Adjektiv följt av Substantiv i en osannolik kombination. Dagens inlägg kommer inte vara trevligt, ej heller långt. Ni förstår, Hannah som driver bloggen bredvid (haha vi är nog grannar på nätet) Har utvecklat en policy som jag inte bara håller med om, utan ofta levt mitt liv efter, och det är att människor egentligen är helt okej, och om folk agerar i ondska beror det på att de har problem, de har det svårt, ont på något sätt. Rätt tillvägagångssätt är för det mesta allså omtanke och förståelse snarare än ilska besvarad med mer ilska.

Idag dock, orkar jag inte visa omtanke och jag vill inte förstå. Hannah du är typ Jesus om du orkar det, och nu menar jag mytologiska Jesus som folk tror beskrivs i bibeln, inte den som FAKTISKT beskrivs i bibeln.

Westboro Baptist church, som gjort sig kända för att protestera vid begravningar av homosexuella, särskilt om de också var soldater. Deras protester går ut på att hylla döden som har ägt rum, att det är Gud som gjort världen lite bättre genom att döda en bög. Nu är det inte bara homosexuella soldater, utan sldater i allmänhet som dött, eftersom de nu tycker att Gud dödar hejvilt för att presidenten är för snäll mot bögar, och då ska landet straffas med tragedier. De vill hylla denna Gud. De vill glädja honom med sina demonstrationer och samtidigt varna folk, de ska inte bara sluta vara bögar, de ska också sluta vara så toleranta mot bögar.

Och nu ska de gå till andra begravningar. Av barn. De barn som nyligen blev ihjälskjutna i Conneticut. Vissa så unga som 5 år. De ska marchera upp till familjerna av dessa barn och skrika att deras slakt var rätt. Gud är god och han skickade mördaren. Bokstavligt.


God sent the shooter.

Det är deras egna slogan. Hannahs princip har ännu en poäng. Jag låter min ilska springa fritt nu, jag bara måste… men jag känner också att så länge min ilska slipper gå i koppel blir den starkare. Jag blir en ondare människa om jag inte förlåter dem. Men herregud, hur i hellvete ska jag kunna förlåta dessa människor?

God sent the shooter.

 

Se själva.

 

EDIT:

Det finns en annan hatgrupp som ingen direkt känner igen som en bra organisation. Nu har Ku-Klux Klan gått ut och fördömts Westoborobaptisternas planer. När KKK står på rätt sida och du står på fel, då är det riktigt illa.

 

Purris

6 Comments

 1. Erik Eriksson on 18 December, 2012 at 14:18

  Kul att du startat eget. Då blir det ett ställe till att hänga på. Först länken till Hannah är http://http//www.onewaycommunication.co/ så man kommer inte fram.

  Vissa personer har redan betstämt sig för hur världen är, antingen för att de vill få utlopp för sina känslor, skappa en gemenskap eller förklara problem. Sen spelar det ingen roll hur mycket man argumenterar med dem eftersom de inte vill förstå. Jag tror att de bästa är att försöka motverka utanförkap, gränser mellan grupper och i almmenhet hjälpa folk som mår dåligt.

  • Purre on 18 December, 2012 at 15:29

   Skapa, de=det, *kram* *kram*. Gränser och utanförskap bortsuddat ^^

   • Erik Eriksson on 18 December, 2012 at 16:04

    Varför blev “gränser och utanförskap” utsuddat? Det vore bra om vi kunde göra det på riktigt men i min komentar? : /

    • Erik Eriksson on 18 December, 2012 at 16:07

     Fast de är ju fortfarande kvar. Jag fattar inte (^_^ 😉

     • Purre on 18 December, 2012 at 16:41

      Kramarna, din dummer! Inga gränser inom dem! ^^

 2. MC-gängets frälsning | Purres Pratstund on 23 December, 2012 at 16:15

  […] blir här ett positive inlägg till. Men låt oss börja i början, i mitt tråkiga inlägg om Westboro Baptist Church. Det var inte långt, gå och läs det inlägget först så du förstår vad jag pratar om […]

Leave a Comment

CommentLuv badge