Amningstoppen, omröstning

lerFörsta inlägget, andra inlägget.

Nu finns det en ny version, en färglagd med barnet inlagt, i den här versionen har Angela dämpat magmuskler lite och gett modellen lite mer hull, det märks kanske inte så mycket i slutändan eftersom skjortan läggs på utanför, men helhetsformen justeras i alla fall något. Jag och Hannah har pratats lite och är överens om att en liten justering är kvar, lite starka kontrast på barnets huvud och lite svagare kontrast på klyftan, kanske lite mer färg på barnet också. Klyftan ska också få flyttas ner lite. Tänk återigen på att detta är trycket, inte en bild på tröjan så de veck du ser är bara kosmetiska, T-shirten kommer att lägga till lite veck och grejer.

tutt3

Ge er feedback fort för efter den här versionens justeringar kommer jag att kalla nästa version för färdig. Ha inte för mycket panik dock, kom ihåg att om detta går bra är det här bara första versionen i ett stort urval av amningstoppar med olika stil och form.

Ammningstoppar ja, nu ska vi se vem som vann namn-tävlingen! Jag tänker låta folk rösta på de fyra jag tycker passar bäst. Projektet ska vara kul och märkbart, men också lite provocerande så att folk fattar att vi menar allvar. Med detta i åtanke, välj ett alternativ och se till att alla du känner kommer hit och röstar också! Omröstningen slutar när jag skriver nästa inlägg i ämnet och den första personen som föreslog det vinnande namnet får en bild ritad av Angela, hon som avbildar mig här på bloggen!

Vilket alternativ låter bäst?

 • Got Milk? (20%, 10 Röster)
 • Tutt-ut (22%, 11 Röster)
 • Suck it up! (31%, 16 Röster)
 • Tutt-tröjan / Tit-shirt (27%, 14 Röster)

Antal röster: 51

Loading ... Loading ...

Kram!

Purris

2 Comments

 1. Aeriel on 10 December, 2013 at 12:02

  Får man sådär fantastiska modell-tuttar av att amma lr är det toppen? Har storlek DD-E och aldrig ammat och inte fyllt 30 än och mina bröst/klyfta ser INTE ut sådär trots att jag är betydligt bredare. Alltså mina bröst ligger hoptryckta och min klyfta är mer som ett streck.

  • Purre on 10 December, 2013 at 15:43

   Det har kommit in en hel del feedback från och åt olika håll, konstnären håller just nu på med de sista korrigeringarna för den första versionen av tröjan, klyftan ska bland annat flyttas ner. Det finns naturligtvis många olika former och storlekar på folk och jag hoppas vi kommer ha massor av olika versioner. För den första versionen fick konstnären fria händer i början och vi har korrigerat en aning. Jag har inte råd med hur många versioner och justeringar som helst i början men när en version av tröjan är klar hoppas jag att kunna gå vidare, inte bara med olika kroppsformer och stilar, utan också gå över till verkliga modeller av alla de slag och göra det till ett fototryck.

   Om folk vill ge stöd eller gå med i projektet kommer sånt gå snabbare, ananars hoppas jag at lite intäkter från försäljning av den kan hjälpa till med att finansiera ytterligare versioner. angela germig bra pris på bilder men hon kan inte jobba gratis. Om någon vill sponsra en specifik version ska det också gå bra!

   Om du vill ge förslag på nästa version av tröjan är jag inget annat än tacksam!

   🙂
   Kram!

Leave a Comment

CommentLuv badge