Amningstoppen, uppdatering

lerHejsan! Ta och titta till förra inlägget om konceptet med en amnings-tröja är nytt för dig. Jag har kollat vidare lite på olika tryckerier, är fortfarande inte säker på vilken väg jag ska gå får att få mina tutt-tröjor till att bli verklighet men kampen tuffar på! Jag är glad att många har sagt att de gillar idén och en hel del har visat tecken på att vilja ha en av dessa tröjor. Jag har inte fått så många tips eller råd men det är kanske sjukt att förvänta sig ett “Hejsan, jag är professionell T-shirt-designer och såhär ska du…“.

Shirt design-braJag har fått ett par nya bilder från Angela och tänkte dela dem med er, det är hittills de två undre lagren, arm med bebis ska läggas på också.

Tänk på att dessa inte är bilder på T-shirts som den förra skissen, utan bilder på trycket som ska vara på T-shirten. Vi valde starka färger för att vi vill att den lätt ska märkas och få uppmärksamhet.

Shirt designLite längre fram antar jag att det skulle vara bra att göra lite undersökningar om hur många som skulle vilja köpa det här plagget, vad som blir bäst – en egen business eller att gå igenom en print-on-demand service och så vidare. Men just har jag bara två frågor:

1: Vad tycker ny om de nya bilderna?

2: (Den här frågan är superviktig) Vad tycker ni det här projektet borde heta? Tutt-tröjan låter inte riktigt som om det är på rätt spår. Projekt Amning känns lite.. tråkigt. Kom igen nu, mina fina läsa, gnugga geni-knölarna och hitta på skojiga och smarta namn för det här! Jag kan till och med tänka mig att låta den som kommer med det bästa förslaget få bestämma över en bild jag beställer av Angela med min lodjurspersonlighet på! Det låter väl kul?

Återigen, snälla sprid mina inlägg om det här, jag hoppas att den här tröjan ska bli den mest eftertraktade i hela världen redan innan den är klar!

Kram!

Edit: Här är gamla skissen för de som vill se:
BF shirt sketch idea

Klicka för en större version

Purris

7 Comments

 1. Hannah - Everyone is entitled to my opinion on 7 November, 2013 at 23:21

  “Suck it up” tycker jag!

 2. Purre on 7 November, 2013 at 23:23

  Love it!
  Kom igen gott folk, fler förslag! Hittills leder Hannah!

 3. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 8 November, 2013 at 09:25

  Haha är det bara jag som diggar TUTT-UT? 😉

  Nääe allvarligt, jag gillar också “suck it up”.

  • Purre on 8 November, 2013 at 10:24

   XD
   Tutt-ut!

   Jag föredrar fortfarande Suck It Up, men tutt-ut fick mig att skratta högt.

 4. Tailz Silvermoon on 14 November, 2013 at 05:07

  “Got milk?” ;P

  • Purre on 14 November, 2013 at 10:50

   Haha, också suverän XD

 5. Amningstoppen, omröstning | Purres Pratstund on 20 November, 2013 at 02:37

  […] Första inlägget, andra inlägget. […]

Leave a Comment

CommentLuv badge