K.R.A.M. i alla fall!

ponderHej hej. Jag måste skärpa mig och sluta lova vad framtida inlägg kommer att handla om. Jag tänker hålla mitt löfte att ibland varva med glada inlägg när det varit många som inte varit så glada, men ibland är det helt enkelt så mycket skräpsaker som händer! Nu fick jag reda på en riktigt äcklande sak genom en annan bloggare, så jag tänker skänka denna K.R.A.M. till henne, och länka till hennes inlägg.

Det är onödigt för mig att upprepa det när jag ändå skickar dit er, men jag kan ju säga att det handlar om en som “bekämpar patriarkatet” på ett sätt som inte alls är produktivt och ger oss alla i genusmaffian dåligt rykte! Jag kanske ska ta och vinkla det lite mer positivt, om du läser detta och tycker genusmaffian bara tar upp kvinnosaker och misogyna män, kan jag nu här tydligt uttala att detta solklara manshat är precis lika illa som kvinnohat. Så.. omvända roller, men samma åsikt. Det är det som är genus liksom. Ett brott är ett brott oavsett hur många penisar som är eller inte är inblandade.

Hon heter Aliva och det här är hennes inlägg.

 

lerAliva är en vad jag kallar “slice of life” bloggare, en som öppnar upp sitt liv för andra att se och dela sin glädje och sorg med. Det var inte min mening att dra med sångtexter det bara hände automatiskt, det var så spontant att jag måste låta det stå kvar. Ibland, som i inlägget jag länkade till, skriver hon om tänkvärda observationer och funderingar, och ibland skriver om sina djur och sin hobby, som är fotografi. Om du är en människa som gillar djur, foto, tänkvärda funderingar eller bara vill relatera till trevliga människor är detta en bra blogg att läsa.

Jag måste erkänna att jag flummade igenom ett par inlägg när hon skrev om sin bil, besiktning osv, men det är ju se det är med slice of life, det är inte allt en relaterar till, jag har varken körkort eller bil och när sådant pratas om kan jag lika gärna försöka läsa senaste nytt i sanskrit. Jag vet att de flesta människor kan relatera till sånt mer än jag, inte ens jag kan väl förbli bilfri mycket längre till.

Det är det som är grejjen. Hon lägger ut sitt liv för dig att se och ta del av, vill du ha en vän finns hon där för dig och det är faktiskt en riktigt fin grej att skicka ut i etern. Därför är Aliva en Klart Riktigt Awesome Människa!

 

Jag har redan planer för morgondagens inlägg, och det är ett inte helt mys-pysigt tema men jag ska försöka lägga det på en mjuk kudde så det inte helt och hållet blir en till dos depp i veckan. Jag har redan fått nog med sådana, och det är bara Tisdag än!

Kram!

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge