Underbara knuttar

lerNu har jag redan skrivit ett par positiva inlägg, så mitt löfte är hittills uppfylt med råge, men eftersom det är juletid (och eftersom jag faktiskt tyckte det här var så fint) blir här ett positivt inlägg till. Men låt oss börja i början, i mitt tråkiga inlägg om Westboro Baptist Church. Det var inte långt, gå och läs det inlägget genom att klicka här först så du förstår vad jag pratar om här.

PatriotGuardRiderMC-gänget Patriot Guard Riders, som egentligen inte är en registrerad MC-klubb, är självnämnda ärkefiender med denna vedervärdiga kyrka. Deras namn kommer ifrån att de skyddar anhäriga till de soldater som dött i krig från kyrkans hån och elakartade protester vid bergavningarna. De kallar sig patrioter för de vill ge respekt för de som dött för sitt land. Nu ser vi dock att de inte enbart skyddar soldaters heder utan även familjerna till de barn som dog i Conneticut nyligen får deras beskydd.

576373_10151139261591876_507156267_nDet är så fint. MC-gäng som vanligen brukar ses om ligister, beskyddar här de sörjande familjerna från en kyrka, religion som brukar ses som höjden av moral. Här står de, på rad, för att mota ut de sjuka demonstranterna från begravning så att familjerna får ta sina farväl ifred. Känns sjukt att påstå att en sån händelse kan få ett lyckligt slut, men det är i alla fall en glimt av godhet som blir en respit mitt i all denna olycka. Nu verkar det i och för sig som om många av de här knuttarna är ganska USA-höger av sig, men för vad de ar gjort nu förtjänar de alla varsin digital Purre-kram.

*kram* (Ctrl-C + Ctrl-V tills alla fåt varsinn)

 

Vad tycker ni? En liten fin verklighets-saga nu innan Jul.

 

God Jul alla vänner, och, ja.. alla fiender också. Kram till allesammans!

Purris

Leave a Comment

CommentLuv badge