Nya sortens sexbrott

grumpyI USA är de ju som vanligt upprörda över den låga åldern på nya mödrar, och unga kvinnor som väljer att göra abort om de nu inte förhindras till det av några av de många regler som är specifikt skapta för att dra ut på tiden tills det är för sent för laglig abort. Nu har staten Ohio gjort något som demonstrerar antingen ett helt motsatt agenda som innebär att de vill ha så många unga föräldrar som möjligt, eller en total brist på tankeverksamhet i det högre politiska skiktet.

I staten Ohio är det numera olagligt att undervisa barn och ungdomar i ämnet sex.

Japp, ni läste rätt, sexualundervisning utöver att befalla dem “Ni skall icke hava sex!” är numera brottslig verksamhet. Eftersom det är ju sexualundervisningen som gör att unga människor vill ha sex, eller hur? Utan undervisningen kommer ingen att bli kåt och därmed kommer ingen att bli gravid. Eller så kanske det är så att ungdomar blir kåta i alla fall, och om de är helt ovetande om hur stor risken är att någon blir gravid är och vad det finns för skydd, så kommer ni få se ganska stora höjningar i er statistik över unga mödrar. Jag är inget magisk orakel som kan se framtiden, men jag kan räkna lite enkel matte och 1+1=2 är faktiskt inte så svårt.

Dumjävlar.

Länk.

Kram.

Purris

6 Comments

 1. Annika on 18 April, 2013 at 17:01

  Blir liksom en dubbel facepalm och ett gapskratt på samma gång här. Om man bara kunde ruska i dem lite vett! xD

  • Purre on 18 April, 2013 at 17:58

   Det enda vi kan göra är att försöka informera våra unga och vänta på de dammiga gamla misogyna stofilerna att dö ut. Kanske hitta på ett barnprogram på nätet som informerar…

 2. Intersexorwhat (@Intersexorwhat) on 18 April, 2013 at 20:35

  “Dumjävlar.” Ja, jag hade nog inte kunnat säga det bättre själv

  • Purre on 18 April, 2013 at 21:55

   Jättebra ord, eller hur?

Leave a Comment

CommentLuv badge