Skattepengar in action

grrrFy fan vad vidriga människor det finns. Alltså hur funkar samhället egentligen när folk beter sig illa, brottsligt och hotfullt på sätt som får magen att slå knut på sig själv tycker polisen inte att det är intressant att göra ett enda jävla dyft?
vansterpicDenna bild visades tidigare idag på @vanstertjejs twitterkonto:

Jag och många andra uppmanade henne till att anmäla detta email till polisen, det var ju skrämmande och hotfullt och rent utsagt vidrigt och i allra minsta fall olaga hot. Hon kontaktade polisen som sade någonting i stil med följande:

Sånt där ska man inte ta så seriöst, brukar oftast inte hända något.”

Översättning:Oftast är det tomma hot, så för att spara tid väntar vi tills efter eventuell våldtäkt så vi inte riskerar att lägga ned syltmunken i onödan”.

ilskaUrsäkta mig men olaga hot är fortfarande olagligt, om det är svårt att hålla reda på alla rikets lagar är ju en god ledtråd till detta det första ordet av dessa två: OLAGA HOT! Det heter inte “tokigt hot” eller “rätt så otrevligt hot” Det heter OLAGA JÄVLA HOT ERA LATA JÄVLA IDIOTER!

 Kram! Så det så!
Följ gärna @vanstertjej på twitter och visa stöd.

Purris

5 Comments

 1. yellowbluetiger on 23 April, 2013 at 05:59

  Antigen är polisen väldig lata (vilket jag hoppas inte på) eller så är detta ett tydligt bevis på att polisen inte har resurser för att hålla sverige (i brist på bättre ord) säkert, vilket kan kännas skrämmande tycker ja. Det är ju deras syfte… så ska man då köra på teorin/ordspråk: cant fight them, join them å bli kriminell?? Så att man “tar rätten i egna händer” mot sånna människor. Känns så ibland… 🙁

  • Purre on 23 April, 2013 at 07:07

   Tja, om det inte är lathet så är det oroväckande prioriteringar. Jaga fildelare och fortkörare men våldtäktshot hinner de inte med. 🙁

 2. asdjklfhsd on 26 April, 2013 at 13:56

  Purre och joanna

  Var var ni när denna idiot till kvinna tyckte det var jättebra och roligt när en manlig polis dog? Som också tog kontakt med andra poliser för att håna dom om jhust detta. Vad skrev ni om det då? Detta är en idiot till kvinna som dagligen kastar ENORMT mycket skit på gruppen män. Hon önskar livet ur dem alla.
  Så om ni tycker att en sådan text är något dåligt är ni fan i mig korkade. Inser man inte att om man provocerar på en sådan nivå dagligen så är man inte värd att få finnas på denna planet.

  Kan det vara så att ni bara råkat missat detta för att ni är ett par lågintelligenta feminister? Bränns det?

  • yellowbluetiger on 26 April, 2013 at 20:49

   för det första: visa den länken/blogginlägg lr liknande där hon gör detta. nummer två: när blev det ok att hota någon överhuvudtaget?? hot eller hån är fortfarande något som vi borde ha vuxit ifrån i både utveckling av mänskligheten och som enskilda individer som kan skriva och läsa….

 3. Hot och dumhet | Purres Pratstund on 26 April, 2013 at 20:06

  […] Skattepengar in action […]

Leave a Comment

CommentLuv badge