… dumjävlar.

grrrJag har “goda” jävla nyheter, mina fina läsare, kom så ska ni få höra. I Maryland, USA finns det en ort vid namn Prince George’s County vars skolväsen som har bestämt sig på att ta mobbning av LGBT-elever på allvar, och göra vad som krävs för att få bukt med problemet! Fantastiskt, eller hur?

Terapi var svaret, och en video som uppmuntrar till denna terapi! Intressant! Ska mobbare få utforska sig själva och få lite självinsikt? Vilken fantastisk idé, för mobbare vill ju förmodligen inte egentligen… ehh va? Har jag fel? Men… hur annars ska terapi kunna… VA!?

angervectorJa ni förstår gott folk, att det bästa sättet att hjälpa LGBT-elever att slippa mobbas av andra elever är att sätta dem på anti-gay terapi! Japp! För om de inte längre är LGBT-elever förtjänar de ju inte längre att mobbas! I grund och botten är det ju mobboffrets fel, eller hur? Att de bara vågar leva en annan existens än den som normen dikterar! Fy skäms på dem!

Nu vill jag mörda någon.

En liten film visades för alla barn som visade folk som förr hade lidit av LGBT-sjukan men nu var friska och lyckliga. För en kvinna, som du kan se i klippet nedan, räckte det att bara släppa in sin familj’s kärlek, och umgås med andra barn, för att hennes avvikande drifter skulla hämmas.

Jaha? Kul för henne, eller ja, om det är sant, det såg ut lite som halvdant skådespel för mig, alla påtvingade teatergester och ytliga ansiktsuttryck. Jag hoppas faktiskt att det är en skådespelare som låtsas och inte en stackars lesbisk kvinna som desperat trycker ner sin egna känslor för att hennes omvärld ska bli nöjd.

Efter att någon på skolverket blivit kontaktade av Washington City Paper drog de in filmen, men fasthåller att det inte finns några som helst problem med gay-to-straight-terapi. Talesman Briant K. Coleman sa till tidningen;

skeptVi drog in videon för att den fokuserade för mycket på alternativa livsstilar.

Ehhh… Borde den inte rimligtvis göra det? Jag menar, jag försöker inte skydda videon här, men borde inte gay-to-straight-information per definition fokusera på alternativa livsstilar? Eller vill de hysha ner att de ens är livsstilar, så att de kan gå vidare och kalla det åkommor eller sjukdomar? hm? HMM?

Källa förresten; Länk

Nu ska jag sura.. men ett par kramar kanske kan muntra upp mig?

Kram!

Purris

6 Comments

 1. Åsans värld on 2 March, 2013 at 10:19

  Suck. Vad sägs om anti-idiot-terapi?

  • Purre on 2 March, 2013 at 11:21

   .. v.. va? skulle jag.. behöva.. annt.. idiot.. t.. tera.. *sniff*
   Hah, skojjar bara, jag fattar vad du menar! Och du har en poäng!
   Kram!

 2. Olle Oljud on 2 March, 2013 at 10:31

  Skickar en KRAM, från en relativt ny läsare.

  • Purre on 2 March, 2013 at 11:25

   Välkommen hit!!
   Hihi, vilket roligt namn också!
   Kram!

 3. Annika on 3 March, 2013 at 22:37

  Kram (igen) på dig!
  Att de har sådan energi till att trycka ner folk! Man blir ju bara matt..

  • Purre on 3 March, 2013 at 22:52

   Kram tillbaka ( igen ) !
   Ja, hur fungerar de egentligen? Alltså.. det är mobboffrets fel att det finns mobbning för att de är den sorts person som förtjänar att mobbas. *suck*

Leave a Comment

CommentLuv badge