Badonkadonk & KRAM

giggleAv alla synonymer och slang-ord för rumpan så måste det amerikanska Badonkadonk vara det bästa. Säg det fem gånger snabbt, jag är allvarlig, nu innan du läser vidare säg ordet badonkadonk högt och ljudligt fem gånger; det är ett jätteroligt ord!

tarasparkleJag hur funnits på twitter ett tag, men inte varit så aktiv. Det har varit för mycket som händer så fort, jag har inte kännt mig sugen på att hänga med men nu är jag tillbaka, med ett nytt konto, för mitt nya bloggarliv, jag är nu @purrestweets och såg just ett tweet från @tarastrong. Tara Strong är en röstskådespelare och sångare som bland mycket annat jobbar med Lauren Faust’s My Little Pony: Friendship is magic. Hur fantastisk den serien är får jag ta i ett annat inlägg, Tara gör i alla fall rösten till bland annat seriens centerfigur, Twilight Sparkle. hur som helst, jag följer alltså denna söta ponny på twitter och fick nyss se detta:

May i remind everypony this still exists.? xD (Videolänk) good lord, do NOT show this 2 anyone

Länken leder till videon nedan.

Jag vet inte hur seriös hon var om det där att inte visa den för någon, hon lade ju faktiskt ut länken på twitter. Det är dessutom en riktigt grym låt! Jag vill gratulera Tara Strong och hennes Badonkadonk för att ha fått mottaga en sådan eminent hyllning från sina bronys. *applåderar*

Det var en sak till jag ville säga idag. Något jag har pratat och kommenterat om på sistone, och som Moraljant just bloggade om; varför ser så många människor som är så awesome ner på sig själva hela tiden? Jag tänker dra igång projekt: K.R.A.M. (Klart Riktigt Awesome Människor, tänk vilken tur att det skulle bli en sån förkortning, det var ju inte alls planerat XD)

Jag tänker då och då slumpa fram en bloggare jag brukar läsa, och skriva lite om varför jag tycker just denna bloggare är awesome, och lite hur jag upplever personen i fråga. Det kanske bara är jag som tycker bekräftelse är mysigt men som sagt, var den människa du vill möta i världen. Det var inte exakt så citatet gick men jag blev faktist nöjd med det… Det får bli mitt citat!

Var den människa du vill möta i världen – Purre

Jag tar väl och börjar med Moralfjant eftersom hennes inlägg var vad som fick mig att ta beslutet att göra det här. Så nu ska jag beskriva hur jag upplever Moralfjant, jag kan ha fel men det är min uppfattning jag beskriver här.

micanrainbowdashMoralfjant AKA Mican är en frispråkig tjej som ogillar påträngande normer och drar sig inte för att ryta till åt någon eller något som är jävligt och kommer fram och jävlar sig. Hon har starka åsikter och bryr sig väldigt mycket om kvinnofrågor men inte så till den grad att det kommer till bekostnad av mansfrågorna. Hon bryr sig om människor helt enkelt, och detta gör att en släng av uppkäftighet blir charmigt och uppmuntrande till skillnad från irriterande och avskyvärd som det kunde ha blivit om hon bara satt på en sida och skrek åt den andra.

Nej hon är inte skrikig, men hon har en nyttig “In Your Face“-attityd som jag ibland önskar jag hade mer av. Ja, det är ett bra ord att beskriva Mican med. Attityd. Om hon var en Ponny skulle hon vara Rainbow Dash. Hon bloggar ganska regelbundet med många korta men ändå tänkvärda inlägg, så det blir sällan en lång syssla att gå in på hennes blogg, vilket ofta kan uppskattas i ett samhälle där tid kan vara så dyrbar.

Slutsats: Mican är en helt Klart Riktigt Awesome Människa; K.R.A.M.

 

Jag tar nog två K.R.A.M i veckan. Nästa blir till Hannah Lemoine, det är ju på grund av henne som jag bloggar över huvet taget, efter det låter jag en tärning bestämma vem som ska skrivas om.

Hmmm.. två ponnyer i ett inlägg, och det handlade inte ens om My Little Pony… nåväl. Vad tycker ni om mitt initiativ?

Kram på er!

Purris

12 Comments

 1. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 24 January, 2013 at 14:34

  DU KAN VA EN KRAM! En eftertänksam som alltid sprider glädje och alltid försöker se människors goda sidor 🙂

  KRAM! 😀

  • Purre on 24 January, 2013 at 14:51

   Det är precis sån jag vill vara ^^
   KRAM IGEN!

   Och, japp, självklart är du Rainbow Dash! Det blev till och med en så perfekt dynamik mellan bilderna! Kolla bara håret 😀

 2. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 24 January, 2013 at 20:16

  Vi får väl se 😉

 3. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 24 January, 2013 at 22:05

  Måste ju ge dig en chans att bli provocerad av mej också 😉 För visst lobbar du mycket för ateism?

  ATEISTISKA FUNDAMENTALISTER:
  http://moralfjant.blogg.se/2012/october/ateistiska-fundamentalister.html

  • Purre on 25 January, 2013 at 13:15

   Challenge accepted. XD

 4. Aida on 24 January, 2013 at 23:09

  Kom och tänka på att det finns en sida där man kan se vad ens My little pony namn är,
  riktigt kul på tråkiga föreläsningar.

  http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/14900/#.UQG-xqWQZfh

  • Purre on 25 January, 2013 at 11:05

   Hihi, kul! Jag heter tydligen Winter Song.

 5. peachbeast on 1 February, 2013 at 12:08

  Mycket trevligt initiativ :-). Man behöver lite glädje ibland.

  • Purre on 1 February, 2013 at 12:27

   Ska vi slänga något omkring oss, kan det ju lika gärna vara glädje! 😀
   Kram!

 6. My Little Bronies | Purres Pratstund on 7 February, 2013 at 16:43

  […] ni ihåg Tara Strong? Hon som har en fin Badonkadonk, som förklarades i mitt tidigare inlägg? (Och som favoriserat ett av mina tweets? […]

Leave a Comment

CommentLuv badge