Skamlös

explainNu ska det bli lite skamlös reklam. Jag var lite dum igen och kan göra lite rätt för mig. Det var så att jag läste ett kort inlägg av Moralfjant ( Länk ) som jag bestämde mig för att lägga en kort kommentar på. Jag var kommenterare nummer två. Personen innan mig hade inte kommenterat på inlägget alls utan bara gjort reklam för sin webbshop. Stackars Moralfjant, tänker jag, som har råkat ut för spam. OK för att “spammaren” nämnt att hen kände sig dryg i och med reklamen, det ändrar ju inte att det är spam, tyckte jag och skrev en lite halvt elakt pik om att hen kunde i alla fall försökt nämna något som relaterade till inlägget hen kommenterade på.

Sedan kollade jag själv upp förövarens blogg och webbshop och fick helt plötsligt en släng sympati för henne (japp, nu visste jag att det var en tjej det handlade om, då behövs ordet hen inte mer i det här fallet). Självklart följer det att jag känner mig taskig för att ha gett henne en sådan taskig pik, även om något i mig faktiskt vill stå fast vid att spam är spam… Jag lämnade en kommentar på hennes blogg som föreslog att helt enkelt kommentera på andra bloggar i relation till det de skriver, och ha en liten reklamjingel i sin signatur. Det blir ju jättebra, då får bloggare lite fler tänkvärda kommentarer, och hennes webbshop får synas lite.

shyDet är förresten tavlor hon säljer, med kreativt presenterade visdomsord och fina eller gulliga uttalanden. Inget som jag personligen har ekonomi för men de var faktiskt fina, så jag vill nämna henne här och hoppas det kanske genererar lite kunder till henne så min tanklösa pik kan bli förlåten. Ja, jag tycker fortfarande samma sak om spam, men jag skäms över att jag lät den åsikten göra mig taskig. Jag vill inte vara taskig.

Nu behöver ni ju så klart länkar till henne också. Hennes blogginlägg som jag kommenterade på, och hennes webbshop, Belleboo,

Och här, om du läser detta inlägg, så går det ju faktiskt ann att lägga en kommentar enbart om shoppen, eftersom inlägget faktiskt handlar om det! Se vad fint det blev ordnat!

Kram!

Purris

4 Comments

 1. BelleBoo on 23 January, 2013 at 16:48

  Oj, så det kan bli ;). Självklart har du en poäng, och många av de reklamkommentarer jag har skrivit har faktiskt även innehållit något relaterat till inlägget, men inte alla. Jag försökte minska irritation genom att liksom be om ursäkt för att jag gör reklam i deras bloggar. Jättetack för inlägget iallafall, när jag kom hit var jag en smula stött, nu är jag bara glad =).

  • Purre on 23 January, 2013 at 16:55

   ^^ Jag är glad att du blev glad,att vara en person som gör folk glada är jättemysigt. Kram

 2. Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa on 23 January, 2013 at 19:14

  Fast jag tänker då inte ta tillbaka ditt spam. Hård som sten! 😉 Nä men du är välkommen att kommentera på saker som hör till inlägget. Fina tavlor har du!

  • Purre on 23 January, 2013 at 19:36

   Och alla är vänner! Vi är bäst!

Leave a Comment

CommentLuv badge